неделя, 10 февруари 2019 г.

Писмо до г-ин Гърневски във връзка с инициативата подмяна на лика на паметника "Альоша" в паметник на "Васил Левски"


Здравейте читатели на блога. Споделям ви тази информация, по повод с нашата инициатива, за преобразяване на паметника "Альоша" в  паметника на "Васил Левски". Тъй като г-ин Гърневски, когато е бил кмет на Пловдив в периода 1995 до 1999 г., и по негово време се говори за преобразяване на паметника. Снощи реших освен на тези до които изпратихме писмото - лидерите на Европа, България и Русия да му го изпратя и на него с молбата да помогне на нашата инициатива. А писмото гласи следното:

Уважаеми г-ин Гърневски,

Пише Ви един ваш избирател, понеже Ви имам пълното доверие, реших да се обърна към Вас за подкрепа и съдействие за едно високо патриотично и народополезно дело. (Във файла е документа, от който ще научите за какво става дума.) Няма смисъл да Ви убеждавам, в каквото и да било, защото съм убеден, че Вашата изключителна интелигентност е предпоставка Вие сам всичко сам да разберете и да ни подкрепите с цялата си душа и сърце!

Вярвам, че направите нужното да подпомогнете успешния завършек на нашата обща инициатива, за която смятаме, че е дошло крайно време да бъде осъществена именно в годината, в която Пловдив е Европейска столица на културата.

С най-добри поздрави и уважение: Николай Димов - координатор на инициативата за построяване на паметник на Васил Левски на върха "Бунарджик"

3 коментара:

  1. Разчитаме на мощната подкрепа на първия альошоборец в Пловдив г-н Гърневски!!! :-) Смятаме, че той сега има пълната възможност да спомогне за реализирането на нашата нашата така възвишена народополезна кауза!!!

    ОтговорИзтриване
  2. След като променим лика паметника на "Альоша" в паметник на "Васил Левски" с помощта на г-ин Гърневси, като се осъществи поетата инициатива и я докараме докрай ще направим едно право хоро на челно място с водачи г-ин Гърневски и г-ин Христо Марков, хванати ръка за ръка заедно :)

    ОтговорИзтриване
  3. Да, дай Боже да постигнем този успех, тогава и аз ще порипам с удоволствие на хорото, което трябва да го направим там, горе, в подножието на новия величав и грандиозен паметник на Апостола на българската свобода, който единствен заслужава да е на най-високото място! А господата Гърневски и Марков тогава (временно) могат да заровят томахавките на войната и да отпразнуват с хоро тъй великата победа! Ще победим непременно! Нали виждате горе на снимката как г-н Гърневски произнася пламенна реч в Народното събрание в защита на нашата идея и инициатива! След такава сърцераздирателна реч горките комунисти ще осъзнаят размера на своето предателство, ще паднат на колене, ще си раздерат ризите, ще си посипят главите с пепел и ще почнат горчиво да молят за милост и за снизхождение! А нищо чудно и дотам да стигнат в своя душевен поврат, че да дадат номерата на своите банкови сметки и да предложат сами с откраднатите от народа пари да финансират създаването на най-грандиозния паметник на Васил Левски там, горе, на върха "Бунарджик" в Пловдив!!!

    ОтговорИзтриване